Joris Linssen & Caramba bij Theater 't Mozaïek Wijchen

Kunst en cultuur
Van onze redactie
14 juni 2022

Joris Linssen & Caramba openen ons zomertheater met hun kenmerkende passie voor muziek en voor het publiek en daar zijn we hartstikke blij mee en trots op. Anders dan in hun theaterconcerten is er in deze festivalsetting meer ruimte voor feestnummers en extra interactie met het publiek. 

De band staat bekend om het vuur waarmee ze spelen, de meeslepende verhalen, het virtuoze accordeonspel, de prachtige meerstemmige samenzang en het aanstekelijke enthousiasme. Een concert van Caramba is altijd raak in ons theater, en nu al helemaal, in de sfeervolle setting van ons Zomertheater!

Zanger Joris is ook bekend van zijn tv-programma’s Hello Goodbye en Joris’ Showroom, maar is toch vooral die verrassend energieke entertainer, die al op zijn zestiende in de muziek begon. Hij brengt contrabassist Erik van Loo, top-accordeonist Marcel van der Schot en gitarist Kees van den Hoogen mee. Hun jarenlange samenwerking zorgt voor magisch samenspel en vooral een muzikaal feestje waar je nog lang van na zal genieten!

Er zijn nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl  

Datum: vrijdag 1 juli. Tijd: 20:15  uur. Prijs: € 15,-

Foto: Henry Krul


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties