AWC O17-1 opnieuw succesvol!

Sport
Van onze redactie
13 juni 2022

Afgelopen zaterdag mocht AWC O17-1 naar Nunspeet afreizen om een plaats in de 7e divisie te veroveren. Veel van de supporters waren meegereisd naar Nunspeet waar ze op de mooie tribune plaats konden nemen.

Verslag: Peter v.d. Hoeven

Vooraf werden er fakkels afgestoken dus de sfeer was goed voor de mannen van Frank Graver en Sven Bax. Dit team had ook al het kampioenschap in de hoofdklasse behaald. Dus dit kon de kers op de taart worden.

In de eerste helft startte AWC goed en kreeg een viertal kansen om de score te openen. Maar de afwerking was nog niet goed. Na een aantal corners van Nunspeet verdween de bal in de AWC-goal en werd het 1-0. De AWC-jongens bleven goed voetballen. Ruststand 1-0.

De tweede helft een zeer goed voetballend AWC met mooie acties van Sepp en Rochano, maar de afwerking lukte niet. Een kwartier voor tijd moest Nunspeet aan de noodrem trekken en Rochano mocht een penalty nemen. De keeper stopte deze pingel goed. AWC bleef aanvallen en gaf niet op. De 1-1 was er net op tijd.

Geen verlenging, maar meteen penalty's. Dit werd al voorspeld door Jake en Niels achterin mijn auto. De penaltyserie was ook erg spannend. De spits van Nunspeet miste de derde en AWC nam ze allemaal erg goed en koel.

AWC wint met 4-5. Feest!