Open Wijchense Kampioenschappen Tafeltennis bij ONI

Sport
Van onze redactie
12 juni 2022

Na enkele jaren niet te zijn gehouden vanwege Corona, kon ONI dit jaar weer de open Wijchense Kampioenschappen organiseren. Benieuwd was de organisatie natuurlijk of er genoeg belangstelling voor was. En die was er. 

Verslag door Mathie Sakko

Het was zelfs zo dat er op het laatst mensen teleurgesteld moesten worden omdat het maximum aantal deelnemers was bereikt. Onder andere waren er spelers van Alexandria'66 uit Rotterdam, Diemeede uit Made, Taverbo uit Boxtel, Akris uit Nijmegen en natuurlijk vele ONI-leden.

Het toernooi was zo opgezet dat er voor iedereen een groep was waarin getafeltennist kon worden. Er was een recreantengroep en een categorie 2 en 1 voor competitiespelers. In de recreantengroep waren ook nog enkele oud-leden die eens wilden zien of ze het verleerd waren, maar dat viel best mee. Bij de competitiespelers waren soms hele mooie en spannende wedstrijden te zien en zeker de categorie 1 was van een behoorlijk niveau en dat alles in een zeer gemoedelijke en ontspannen sfeer. 

En aangezien het tot aan het einde van de middag duurde was er voor de deelnemers voor een warme hap gezorgd. Bij de laatste vier in de halve finale waren er nog twee ONI-spelers en twee Taverbo-spelers over. Helaas moesten Martijn Laurensen en Bob Koch hun meerdere erkennen in de beide Boxelnaren. En werd de finale gespeeld door Bram Bakker en Johan van Nieuwenhuizen van Taverbo waarbij de laatste de winnaar werd en zich dit jaar Wijchens kampioen mag noemen.

Gezegd kan worden dat ONI een uitstekend toernooi heeft georganiseerd en dit zeker voor herhaling vatbaar is.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties