Soamen op ’n Benkske: terug in de tijd

Van onze redactie
25 mei 2022

Soamen op ’n Benkske neemt haar deelnemers mee terug in de tijd. Op 18 juni  gaan zij een dagje uit en zijn welkom bij Buurderij De Lage Hof in Overasselt. Tijdens deze gezellige dag brengen zij onder andere een bezoek aan het agrarisch museum van de Buurderij en gaan ze in huifkarren de omgeving verkennen van het vennengebied. Het museum laat het historische rijke boeren leven zien, karakteristieke schuren & herbergen, oude machines & gereedschappen en oude ambachten.

Soamen terug in de tijd en herinneringen ophalen. Elkaar ontmoeten, een praatje en gezelligheid horen bij deze dag. De deelnemers krijgen een heerlijke boerenlunch op de Buurderij en natuurlijk is er koffie, thee en iets lekkers.

Soamen terug in de tijd vindt plaats op 18 juni van 11.00 tot 16.00 uur in Buurderij De Lage Hof, Kasteelsestraat 5  in Overasselt. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Verstraaten Accountancy. Deelnemers kunnen na aanmelding op eigen gelegenheid naar Overasselt komen of  gebruik maken van de OpStap-bus. Deze zal die zaterdag rijden. Voor de OpStap-bus heeft u een strippenkaart nodig. De entree voor deze dag is €15,- per deelnemer.

Soamen op ’n Benkske is een stichting die activiteiten organiseert voor inwoners in de gemeente Wijchen die veel alleen zijn of zich eenzaam voelen. Daarmee hoopt zij te kunnen bijdragen aan meer ontmoetingen en contacten. De activiteiten variëren qua inhoud en vinden door het jaar heen plaats. Gezelligheid en ontmoeten staat in elk geval voorop.

Ook meedoen aan de activiteiten van Soamen op ’n benkske. Aanmelden van nieuwe deelnemers kan door te mailen: benkskewijchen@gmail.com of u kunt de voicemail inspreken van 06-83423258 (u wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld).

Soamen op ’n benkske                

Elaine van Haren                       
Sjaak Jansen     
Peggy van Beek   
Pieter van der Have     
Leonie van den Nieuwenhuijzen


Dit bericht delen:

Advertenties