Seizoenspresentatie theaterseizoen 2022-2023 in 't Mozaïek Wijchen

Kunst en cultuur
Van onze redactie
25 mei 2022

Volle kracht vooruit! Dat is wat theater ’t Mozaïek laat zien in het nieuwe theaterprogramma. De variatie aan activiteiten is groter dan ooit, de artiesten zijn diverser dan ooit, de thema’s afwisselender dan ooit tevoren. Theaterseizoen 2022-2023 is er eentje om van te smullen. En dat is mooi, want de afgelopen jaren waren toch een soort cultureel dieet.

Vanaf donderdag 16 juni is de nieuwe theaterbrochure weer te verkrijgen bij ’t Mozaïek en wordt deze verspreid onder vaste theatergasten en op diverse plekken in Wijchen. Op woensdagavond 15 juni presenteert theatercoördinator vol trots het nieuwe theaterprogramma. Op deze avond hoort het publiek hoe de nieuwe programmering er precies uit ziet en krijgt voorproefjes van de artiesten, zowel live als in video’s. Het theater maakt er als vanouds een heel gezellige avond van vol variatie, vermaak en leuke theaterweetjes.

Nieuw is zijn de jongerenvoorstellingen van Young Wijchen, het Wijchense jongerenteam, dat naast deze shows nog veel meer activiteiten voor jongeren organiseert. Eén van deze jongeren, Thijmen van der Leegte, pakt dit seizoen het podium als zijn alterego XO9. Op 15 juni geeft hij daar vast een voorproefje van. En ook publiekslieveling Ed Struijlaart laat vast iets horen van zijn fantastische Gitaarmannen 2-voorstelling over Eric Clapton. De innemende cabaretier Thijs Kemperink heeft vast de lachers op zijn hand, terwijl comedian Fuad Hassen juist komt stand-uppen. Nog meer Wijchens talent komt van het Wijchens AmateurToneel en nieuwkomer Bries die een preview geeft van hun musical Bloemrijk. Een lekker vol programma als warming-up voor een lekker vol theaterseizoen.

Tickets voor deze seizoenspresentatie zijn voor slechts €7,50 online te boeken op www.mozaiekwijchen.nl. En vanaf 16 juni kan iedereen tickets boeken voor alle nieuwe voorstellingen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan vooral op 15 juni naar Theater ‘t Mozaïek!


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties