Dialoogworkshop Terra Nova Minimaatschappij bij Bibliotheek Wijchen

Van onze redactie
24 mei 2022

Tijdens de dialoogworkshop van de Minimaatschappij van Terra Nova maakt de Bibliotheek Wijchen (lokale) vraagstukken bespreekbaar. Speel jij mee? Duurzaam samenleven vereist het bevragen van de status quo en het samen bedenken van alternatieven.

Terra Nova Minimaatschappij daagt jou dan ook uit om schijnbaar ‘normale’ of ‘logische’ systemen telkens opnieuw kritisch af te wegen. Van solidariteit tot duurzaamheid en van ongelijkheid tot macht, dit dialoogspel maakt grote thema's klein en behapbaar.

Tijdens deze workshop discussiëren spelers aan de hand van een verhaallijn op een onbewoond eiland over hun ideale samenleving. Met Terra Nova Minimaatschappij bouw je de wereld waar je zelf in zou willen wonen.

Burgerschapsspel
Met dit burgerschapsspel staat jouw team aan het roer van een nieuwe samenleving, terwijl een verhaallijn je moreel kompas op de proef stelt. Het houten spelmateriaal maakt maatschappelijke vraagstukken concreet en bespreekbaar. Zo kan iedereen meedenken, meepraten en meedoen. Hoe ziet jouw wereld eruit?

Woensdag 1 juni / 19.30 - 21.00 uur / aanmelden Minimaatschappij


Dit bericht delen:

Advertenties