Forellenvijver met terras 'De Forel' voor iedereen geopend!

Ondernemers
Van onze redactie
13 mei 2022

Aan de Dorpsstraat 39 in Bergharen bevinden zich 5 prachtige visvijvers waar u niet alleen heerlijk kunt vissen op forel of zalmforel, maar waar u op het vernieuwde zonovergoten terras tevens kunt genieten van uw familiefeest of bedrijfsuitje. 

Avondvissen

Arnold Akkermans (per mei 2021 de nieuwe eigenaar) is ook klaar voor het avondvissen dat per vrijdag 3 juni start. “In de maanden juni, juli en augustus op vrijdag en zaterdag verhuren we onze 5 vijvers in de avonden van 17.00 tot 21.00 uur met 15% korting! Daar hebben zich, omdat we een begrip zijn in de hengelsport, natuurlijk nu al vissers voor ingeschreven.”

Nieuw bij De Forel dit jaar is het terras en de gevarieerde menukaart. “Onze mooie natuur aan het water leent zich prima voor geniet-momenten op het terras waar we van heerlijk belegde broodjes en koffie met gebak tot diverse ambachtelijke soepen, barbeque en heerlijke drankjes bieden. Met onze arrangementen is alles mogelijk!”

Voor veel fietsers en wandelaars is De Forel een rustpunt en een geliefde ontmoetingsplek voor jong en oud met speeltuin voor de kinderen en ruime parkeergelegenheid. Wij weten het zeker: de vernieuwde forellenvijver met terras 'De Forel' in Bergharen komt op onze to-do-list!

Meer info op www.deforel.nl of bel 0487532806


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties