AWC recreantenvoetbal zoekt mannen én vrouwen

Sport
Van onze redactie
11 mei 2022

De Wijchense voetbalclub AWC biedt verschillende vormen van voetbal aan, zo ook voor de 35+ en 50+ leeftijdscategorie. In mei is er de mogelijkheid om kennis te maken met het recreantenvoetbal bij AWC voor zowel mannen als vrouwen.

AWC recreantenvoetbal is geschikt voor alle mannen én vrouwen van 35+ of iets ouder (50+) die het leuk vinden om te voetballen, maar geen competitie willen spelen: "Wekelijks worden er bij ons op de club onderlinge partijtjes gespeeld met mannen óf vrouwen van jouw leeftijd. Voor de vrouwen geldt dat er bij voldoende belangstelling af en toe ook 7x7 gespeeld gaat worden."

Meer weten of kennismaken met het recreantenvoetbal? "Graag nodigen we je uit voor een kennismaking in onze kantine en op het voetbalveld! Voor de mannen vindt dit plaats op zaterdag 21 mei om 15:30 en voor de vrouwen op dinsdagavond 24 mei om 20:15.

De kennismaking zal bestaan uit een uitleg over het recreantenvoetbal onder het genot van een kopje koffie of thee in onze kantine. Vervolgens gaan we 45 minuten voetballen en sluiten we weer af in de kantine. We zien je graag 21 of 24 mei op Sportpark De Wijchert, sv AWC!
Tip: trek sportieve kleding aan en neem voetbal- of sportschoenen mee."

Wil jij erbij zijn of heb je vragen over recreantenvoetbal? Neem contact op met:
Mannen -> Ivan Giesbers 06-22819375
Vrouwen -> Carola van Dijk 06-22495393

sv AWC - Samen één, samen beter


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties