Hockey: topper MHC Dames Wijchen - koploper Kromhouters blijft steken op 0-0

Sport
Van onze redactie
9 mei 2022

Na alweer een vrij weekend stond afgelopen zondag voor de Wijchense dames de topper tegen Kromhouters D1 op het programma. Voorafgaand aan de wedstrijd zat er slechts één punt tussen de nummer 1 uit Tiel en Wijchen D1, dat op de tweede plaats stond.

Verslag door Willem Faassen.

Wijchen startte de wedstrijd met vertrouwen en wist dat om te zetten in goed veldspel. De bezoekers kwamen niet onder de hoge druk uit en het was Wijchen dat direct een aantal goed uitgespeelde kansen creëerde. Deze werden echter niet benut.

Het tweede kwart was Wijchen nog steeds de ploeg met meer balbezit, maar ook Kromhouters kreeg een aantal corners. Er werd niet gescoord, waardoor de ruststand 0-0 was.

In de tweede helft ging het spel wat meer op en neer, ook omdat de bezoekers uit Tiel wat vaker de lange klap hanteerden. Beide ploegen kregen daardoor goede kansen, maar de keepers onderscheidden zich met een aantal mooie reddingen. Ook de uitspeelcorner die Wijchen D1 nog kreeg aan het einde van de wedstrijd leverde geen doelpunt op en zo eindigde het duel in 0-0.

Wijchen D1 staat hierdoor nog steeds tweede in de 2e klasse. Komende zondag wacht de uitwedstrijd tegen Zevenaar.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties