Voetbal: AWC blijft goed presteren tegen topploegen

Sport
Peter v.d. Hoeven
9 mei 2022

Op deze zonnige Moederdag speelde AWC tegen het hoog geklasseerde Halsteren. Nog steeds speelde de club uit Wijchen met drie invallers uit O23-1. 

Verslag door Peter v.d. Hoeven

De eerste kans was voor Jorn Reuvers, maar hij liftte de bal net over de goal na een mooie pass van Boy Visser. Ons middenveld had het moeilijk en werd steeds afgetroefd. Na de 0-1 in de 16e minuut ging ons middenveld beter spelen en met prima passes van Boy Visser kon Safa de 1-1 binnen schieten. AWC was nu los en na weer een mooie pass van Boy op Fren, die op zijn beurt Jorn aanspeelde, knalde Jorn de 2-1 binnen. In de 41e minuut schoot Jorn weer fraai raak na goed wegdraaien: 3-1. In de 45e minuut werd Fren vastgehouden in het strafschopgebied, de scheidsrechter twijfelde niet en gaf een penalty. Deze werd door Safa prima benut: 4-1, wat een goede eerste helft!

In de tweede helft probeerde Halsteren druk te zetten en ging achterin 1 op 1 spelen, maar ze waren onzorgvuldig in de passing en konden geen potten breken. En AWC stond achterin zeer goed met Dennis Straten, Job van de Groes, Vinay Saltani en Sam Jansen. AWC creërde wel wat kansen maar scoren lukte niet meer.

Door dit resultaat is het zeker dat AWC volgend seizoen weer in de hoofdklasse speelt.

   


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties