Ondertekening coalitieakkoord en installatie wethouders Wijchen

Politiek
Van onze redactie
27 april 2022

Op dinsdag 26 april om 19.30 uur werd het coalitieakkoord 2022 - 2024 van de gemeente Wijchen officieel ondertekend. Renate Loermans, (Kernachtig Wijchen), Björn Derksen (CDA Wijchen) en Alice Peters-Vroom (Wijchense VVD) verrichtten deze officiële handeling in de Nassauzaal in kasteel Wijchen.

Om 20.00 uur werd in de raadszaal het coalitieakkoord 2022-2024 aangeboden aan de voorzitter van de raad van Wijchen, burgemeester mevrouw Marijke van Beek.

 Samen met de inwoners het verschil maken

“Wij zijn blij dat het coalitieakkoord al na een dikke 5 weken na de verkiezingen op tafel ligt. We hebben met de partijvoorzitters keihard gewerkt en stevig onderhandeld. Het resultaat is een helder, toekomstgericht en evenwichtig document. Samen met de inwoners gaan we het verschil maken. Er is genoeg werk te doen voor de toekomst van Wijchen”, aldus Geert Gerrits, formateur.

Installatie Wethouders

Tijdens de raadsvergadering werden tevens de 4 nieuwe wethouders van de gemeente Wijchen geïnstalleerd. Van lnks naar rechts Geert Gerrits (Kernachtig Wijchen), Twan van Bronkhorst (Kernachtig Wijchen), Bea Schouten (CDA Wijchen) en Nick Derks (Wijchense VVD) gaan deze belangrijke taak de komende 4 jaar op zich nemen. 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties