Jenaplanschool De Buizerd komt in actie voor Giro555 - eindopbrengst €1435,87!

Oekraïne
Van onze redactie
22 april 2022

Ruim een maand geleden vroegen twee bovenbouwleerlingen van De Buizerd aandacht voor de situatie in Oekraïne.  Ze kondigden een rommelmarkt aan en vertelden dat er een pot in het kantoor van onze directeur Miranda stond, die in de tussentijd ook al gevuld kon worden. 

Tekst: Wieneke Roest (leerkracht De Buizerd)

Veel kinderen kwamen direct in actie door zelf klusjes te doen in huis, speciale stickers te verkopen, statiegeldflessen in te leveren, kaarten te maken, etc. Wat hebben we mooie, creatieve initiatieven voorbij zien komen!

Gistermiddag zat er al €153,52 in de pot! 👌🏼
Daar waren we uiteraard al superblij mee. 

Vandaag 22 april werd er voor de allereerste keer een heuse rommelmarkt georganiseerd op De Buizerd.

Kinderen richtten hun eigen kraampjes in, er werd ijs verkocht wat we gesponsord hadden gekregen door 'ijs van tijs", en vol trots stonden kinderen hun eigen spulletjes te verkopen en regelmatig zagen we blije gezichtjes over het plein lopen als er iets moois gescoord was bij een ander kraampje.
Wat een sfeer, wat een gezelligheid en wat een opbrengst! Vanmiddag is er GEkocht en dus VERkocht voor maar liefst... €1284,35! In totaal komen we uit op een geweldig mooie eindopbrengst van €1435,87!!
Dit totale bedrag wordt overgemaakt op Giro555

Dankzij alle kinderen, ouders, opa's/oma's, leden van de oudercommissie en teamleden, kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde middag. Een middag om trots op te zijn, een school om trots op te zijn! 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties