Inzamelactie oude mobieltjes voor Stichting Opkikker

Duurzaamheid
Van onze redactie
20 april 2022

Jarenlang werkte de oma van Isey Willems (bijna 10 jaar) op de kinderafdeling van het Radboud ziekenhuis. Ze zag daar veel ernstig zieke kinderen. Oma Mea maakt elk jaar talloze 'Knuffelpopjes' die ze verkoopt voor Stichting Opkikker. De Opkikker organiseert dagjes uit voor het hele gezin van een ziek kind. Zo hoeven zij even niet aan de ziekte te denken. 

Door haar oma leerde Isey Stichting Opkikker kennen. Ze houdt er op haar school De Buizerd in Wijchen een spreekbeurt over, wil kinderambassadeur zijn en is gestart met een 'oude-mobieltjesactie'.  Want, zegt Isey: "Het is echt niet fijn als je bijna elke dag ziek bent of als je ouders vaak naar een zieke broer of zus moeten." 
 
Isey hoopt dat heel Wijchen meehelpt om oude en kapotte mobieltjes in te zamelen. De Opkikker ontvangt gemiddeld €2,50 per mobieltje. 
 
Hoe kunt u meehelpen? 
Er zijn 3 mogelijkheden:
- Op basisschool De Buizerd staat vanaf 20 april een inzameldoos waar oude en kapotte mobieltjes ingeleverd kunnen worden. 
- Isey komt de mobieltjes graag bij u thuis ophalen! Stuur een mailtje met uw adres naar:
- De mobieltjes kunnen ook in de pakketbrievenbus worden gedaan op het volgende adres: 
Gagelvenseweg 15 Wijchen 
 
BIED GEZINNEN MET EEN ZIEK KIND EEN LICHTPUNTJE
Doneer uw oude mobieltjes! 
 
Tot slot is het ook mogelijk om lieve 'Knuffelpopjes' te kopen, waarvan de opbrengst ook naar De Opkikker gaat. Dit kan via 
 
Bedankt namens Isey Willems!

Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties