Cash - The Tribute met Twan Kersten bij Theater 't Mozaïek Wijchen

Entertainment
Van onze redactie
16 april 2022

Neem de film ‘Walk The Line’ in gedachten, sluit je ogen en laat je omarmen door de warme baritonstem van Johnny Cash en de krachtige samensmelting met June Carter Cash. Zodra je de zaal uit loopt aan het einde van de show ken je de Man in Black gegarandeerd beter. 

CASH - The Tribute neemt je mee door de ballads en hits, de Sunjaren tot aan zijn laatste masterpieces onder American Records.
De kenmerkende lach (die net zo eigen is onder de tribute bandleden), de liefde voor country en rockabilly maken je los van tijd en plaats.
In de woorden van John Carter Cash (zoon van Johnny & June): “Ik kan geen andere artiest bedenken die zo’n diverse fanbase heeft, waarin de 70-jarige dames op de bridge avond dezelfde Johnny Cash LP-collectie hebben als de punkers op straat in Amsterdam.” 

De muziek en het verhaal van Johnny Cash slaan geen doelgroep of generatie over! Dat is te zien in deze band, waar de Wijchense Twan Kersten de frontman van is. Hij heeft met eerdere bands garant gestaan voor heerlijke muzikale feestjes en dat zal nu niet anders zijn.

Er zijn nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl  

Datum: zaterdag 7 mei. Tijd: 20:15 uur. Prijs: € 17,50

Fotograaf: Amy van Maanen


Dit bericht delen:

Lees ook