CV De Wurmensoppers haalt flink bedrag op voor Oekraïne

Oekraïne
Van onze redactie
9 april 2022

De vrijwilligers van Carnavalsvereniging De Wurmensoppers hebben tijdens hun speciale oudijzerdag het ongelooflijke bedrag van €7307,- (!!) opgehaald. Het volledige bedrag zal via Giro555 geschonken worden aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Van Alverna tot Wamel brachten inwoners het metaal met tractoren en aanhangers naar Bergharen of het werd door de vereniging opgehaald. Soms met duizenden kilo’s tegelijk en soms een pannetje of een paar scharnieren. Elk gebaar deed ertoe en dat voelde voor iedereen goed.

Voor de verenging waren vooral de reacties waardevol. “Geweldig dat jullie dit doen” en “Toppers!”, maar mensen vonden het vooral fijn om zo een metalen steentje bij te kunnen dragen.

Alles bij elkaar opgeteld in combinatie met een erg hoge schrootprijs is dit natuurlijk een heel mooi bedrag waarmee het Rode Kruis veel mensen kan helpen. De vereniging kijkt met een voldaan gevoel terug op deze speciale actie en wil iedereen bedanken voor de bijdrage, hoe groot of klein dan ook. Maar ook speciale dank aan de vrijwilligers die zich, net als de vereniging, van hun meest sociale kant hebben laten zien.

Waar een paar kleine dorpjes groot in kunnen zijn.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties