Frank van Maasdijk beheert nu Grootste Urn van “Soamen op ‘n Benkske”!

Uitgelicht
Van onze redactie
26 maart 2022
  De stichting 'Soamen op ‘n Benkske', die structureel activiteiten organiseert voor mensen met een beperkt sociaal netwerk, heeft Wijchenaar Frank van Maasdijk gevraagd om de Grootste Urn in zijn Carnavals Museum te bewaren. “Zo blijft de speciale onderscheiding, die we voor ons werk ontvingen van Prins Jurgen in 2020, te bewonderen op een passende lokatie”, vertelt Elaine van Haren van de stichting.

  Tijdens dit gezellige aandachtsmoment op zaterdag 26 maart op de markt van Wijchen, wil Elaine natuurlijk ook aandacht vragen voor de eenzame Wijchenaren onder ons. “We zouden graag willen dat mensen zich opgeven bij ons om deel te nemen aan de leuke activiteiten die we jaarlijks organiseren. U kunt zich  hiervoor opgeven via 06-83423258 of mailen naar benkskewijchen@gmail.com. Voelt u zich vooral van harte welkom!”

Het was een bijzondere bijeenkomst met ook de medewerking van DJ Ronnie waar hopelijk veel mede-Wijchenaren mee geholpen gaan worden. Het is tenslotte veel gezelliger om soamen op een benkske te zitten!


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties