Genomineerden 'Groene Kampioenen' bekend

Duurzaamheid
Van onze redactie
13 maart 2022


Wijchen kent mooie duurzame uitblinkers! Dat blijkt uit de nominaties voor de duurzaamheidsverkiezing die in het najaar van 2021 begonnen is. Wijchenaren konden inspirerende inwoners, buurtinitiatieven en ondernemers nomineren.


De genomineerden:


In de categorie inwoners zijn genomineerd: Juul Adang, Mathieu Kerstens, Ton en Rieky Verbruggen.


Voorgedragen in de categorie ondernemers: woonzorgboerderij de Hagert, buitenschoolse opvang Struin en kinderopvang De Eerste Stap.


In de categorie bewonersinitiatief is genomineerd: Energiecoöperatie Leur met Allard van Krevel als kartrekker.


Vakjury bepaalt de winnaars
Binnenkort buigt een vakjury zich over de winnaars. De jury bestaat uit wethouder Titus Burgers, Arjan Moerman (manager bedrijvenparken Bijsterhuizen en Wijchen-Oost), Jos van der Lint (adviseur duurzaam wonen), Yvette Akermans (centrummanager Wijchen), Chloé Willems en Siep Heinen (duurzaamheidsambassadeurs basisschool de Viersprong).

Bekendmaking winnaars
Tijdens het energiecafé op dinsdag 19 april in Batenburg maakt de gemeente de winnaars bekend. Wilt u hierbij zijn? Meld u aan via www.wijchen.nl/hoeduurzaamiswijchen

De verkiezing ‘Groene kampioenen’ is onderdeel van de campagne ‘Hoe duurzaam is Wijchen?’ Meer informatie hierover vindt u op: www.wijchen.nl/hoeduurzaamiswijchen



Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties