Theater ’t Mozaïek Wijchen gaat helemaal los!

Kunst & Cultuur
Van onze redactie
4 maart 2022

Muziek, toneel, cabaret, muziektheater, alles komt voorbij op deze spontane previewavond in Theater ’t Mozaïek op zaterdag 19 maart. "Nu weer alles mag en kan, laten we heel graag zien wat jullie nog kunnen gaan bekijken in de komende maanden. Met filmpjes en live-optredens presenteert theatercoördinator Nancy vol enthousiasme het overgebleven programma. Daarin staan opvallend veel makers uit de regio:


Aimée Fray bijvoorbeeld, die zich als muzikante niet in een hokje laat duwen. Ze varieert zo van singer-songwriter naar elektro-pop en brengt met een caribische vibe de zon naar ons theater. En natuurlijk CASH the tribute met, hoe kan het ook anders, Twan Kersten als frontman. Deze band staat garant voor een heerlijke avond vol klassiekers van de iconische Johnny Cash. Theater Nora krijgt een herkansing nadat hoofdrolspeler Simon Versteeg uit Wijchen bij de première in oktober zijn enkel brak. De eerste helft die we toen konden zien was een veelbelovende mix van cabaretesk toneel en een intens verhaal over mensen en kampen.


Ook theatermakers uit andere delen van ons land laten zichzelf vast zien: Milène van der Smissen is de innemende theatermaakster die een prachtige ode brengt aan Dolly Parton. Haar aanstekelijke enthousiasme en fantastische stem zijn ideaal voor een mooie preview. En cabaretier Fabian Franciscus komt nog een keer laten zien waarom hij een absoluut unieke cabaretier is, die niet voor niets overal volle zalen trekt.


We zijn er trots op dat we zo spontaan zoveel artiesten hebben kunnen strikken voor deze heerlijke avond. En we hebben nog iets om trots op te zijn… maar dat vertellen we dan pas! Nóg een reden om te komen dus. En voor de prijs hoeft niemand het te laten, voor € 5,- kan je een kijkje komen nemen en dan krijg je er ook nog eens een pauze-consumptie bij! Zien we je dan?"

Er zijn nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl
 


Zaterdag 19 maart. Tijd: 20:00 uur. Prijs: € 5,-


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties