Lekkere Wijchense Worstenbroodjes voor het weekend!

Horeca Wijchen
Van onze redactie
28 januari 2022
“Tis bijna weekend! En hoe kun je jouw weekend nu beter starten dan met een bestelling Wijchense Worstenbroodjes via webshop.hoogeerd.nl/wijchense-worstenbroodjes/

De volledige winst van deze vrijwilligersactie gaat naar lokale goede doelen. De uitgifte van de broodjes is net voor Carnaval. En lust je ze zelf niet, ze zijn ook leuk als uniek cadeautje!”

Namens de organisatie bestaande uit Jos Veltmaat, Hans de Jong en Richard Lepoutre alvast bedankt voor het steunen van dit mooie initiatief!

Oorsprong
Ontstaan uit een combinatie van de liefde voor lekker eten en de gedachte om iets goed te doen voor een ander: Het Wijchense Worstenbroodje.
Het Wijchense Worstenbroodje is uniek in zijn soort. De ingrediënten van het broodje, van eieren tot aan het deeg en het vlees, zijn grotendeels afkomstig van Wijchense bedrijven. Na vele baksessies en heerlijke smaaktesten is uiteindelijk een broodje ontworpen waar de makers voor de volle 100% achter staan. Vol van smaak, rijkelijk gevuld en elke hap genieten!

En dubbel uniek, de volledige winst van deze vrijwilligersactie gaat naar lokale goede doelen! En goed om te vermelden dat de worstenbroodjes prima bewaard kunnen worden in de diepvries, zo kun je er later nog van genieten of je bezoek ermee verrassen!
Binnen het bakproces is ook sprake van een leertraject voor leerlingen van het R.O.C. Nijmegen die hieraan meewerken. En daarnaast speelt ook Stichting Andere Koek een belangrijke rol omdat binnen de dagbesteding ook deelnemers een handje meehelpen.

Ingrediënten: Bloem, roomboter, gist, zout, varkensgehakt, ei, kruiden en specerijen.
Allergenen: Gluten, lactose, ei.

Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties