Els en Toon: “Wij zijn erg blij met Bjorn, onze Opticien op de Koffie!”

Ondernemers
Van onze redactie
17 januari 2022
De beste reclame die je als bedrijf kunt hebben, is als klanten positief over je producten praten. Zo gingen we op bezoek bij twee leuke mensen die over onze Opticien op de Koffie Bjorn Luijten wel erg te spreken waren.

  “We hadden Bjorn gebeld en hij kwam ook direct”, vertellen Els en Toon van Rossum aan de Valkstraat in Wijchen. “Hij nam ook alle tijd en dat was erg prettig.” Toon dacht dat zijn linkeroog slechter geworden was. “Na een oogmeting, waar hij alle tijd voor nam, hebben we besloten om niets te veranderen omdat het ook nog niet nodig is. Ik vond het fijn dat Bjorn niet aandrong om toch een bril te kopen. Mijn bril maakte hij tevens ook nog even mooi schoon.”

De 78-jarige Els had problemen met haar ogen. “Ook mijn ogen zijn opgemeten en toen bleek dat ik een nieuwe bril nodig had. En hij nam opnieuw alle tijd om rustig de juiste bril met de glazen te kiezen. Heel snel had ik mijn nieuwe bril trouwens al en ik zie nu alles weer scherp! Vraag het maar aan Toon. Haha”

Tot slot willen Els en Toon nog laten weten dat ze het op hun leeftijd (de in de Arendstraat woonachtige Toon is 83 jaar) fijn vonden dat ze in hun thuissituatie geholpen konden worden: “Ja, dat is gemakkelijk. En Bjorn Luijten is niet alleen professioneel, maar ook vriendelijk én hij neemt alle alle tijd! Ook voor een gezellige kopje koffie.”

U begrijpt het al; voor een nieuwe bril moet u kijken op www.opticienopdekoffie.nl.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties