De PVC-Boessenvloeren hebben de beste prijs en de meeste voordelen! 

Ondernemers
Van onze redactie
12 januari 2022
  We hebben de vele voordelen van PVC Boessenvloeren aan de Graafseweg voor u op een rijtje gezet:

  • Warm en stil


Elegant leisteen, klassiek steen en moderne houten planken staan allemaal prachtig in de moderne woning. De pvc-vloeren recreëren deze geliefde stijlen voor u zonder krakende vloerplanken of het probleem van koude blote voeten.

  • Duurzaam & weinig onderhoud


Boessen pvc-vloeren zijn gemaakt om de zwaarste belastingen te kunnen weerstaan, van kinder/peuterspeelzalen, ziekenhuizen, zorginstellingen tot winkels in de hoofdstraat. Dit houdt in dat uw vloer niet versplintert, afbreekt of barst ten gevolge van zware belasting. En hij ziet er, bijna moeiteloos, altijd prima uit.

  • Hygiënisch en veelzijdig


In een gezinswoning, hotel, restaurant, ziekenhuis, zorginstelling of openbare ruimte is hygiëne uiterst belangrijk. Met design PVC kunnen bacteriën en vuil zich niet in barsten verstoppen en het oppervlak veegt u gemakkelijk schoon. Niet alleen dat, maar de stijlvolle pvc-vloer kan bijna elk probleem aan – van ongelukjes in de zaal tot paniek in de keuken.

  • Realistisch


Of het nu met de hand bewerkt hout is of natuurlijke stenen tegels, eikenhout met textuur of een terracotta effect, de producten geven door middel van veelzijdig pvc de look en het gevoel van de natuur perfect weer. Dit betekent dat u het effect van natuurlijke, stijlvolle vloerbedekking ziet en voelt zonder de nadelen.

  • Betaalbaar


Die begeerde, met de hand bewerkte look kan duur zijn – en toch biedt de PVC-Vloeren-specialist een fantastisch natuurlijk effect tegen een uitstekende prijs. U zult verrast zijn over hoe betaalbaar zulke hoogwaardige producten kunnen zijn. Bekijk alles op www.Boessenvloeren.nl


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties