In 2022 geen HorecaNieuwsWijchen meer, helaas!

Horeca Wijchen
Van onze redactie
31 december 2021
“In 2016 zijn we gestart met onze website, Facebook-, Instagram- en Twitterpagina's Horecanieuwswijchen.nl. We plaatsten met veel plezier al het nieuws van 20 deelnemende horecagelegenheden.

Mede door Corona zijn we echter genoodzaakt om te stoppen met deze media. We betreuren dit ten zeerste, want we dachten dat we samen met de Wijchense horeca een interessant platform konden bieden aan de Wijchenaren en de regio”, aldus eigenaar John Vrolijks.
“Natuurlijk blijven we wel op Wijchensnieuws - het grootste online netwerk van Wijchen - over de grote events als Carnaval, De Kasteelfeesten, 4Daagse, Het Pleinfeest, De Kermis, De Kloosterfeesten, het 11/11 Spektakel en Kerstmis berichten via de leuke fotoseries en sfeervideo’s.
En uiteraard kan de Wijchense horeca ook op Wijchensnieuws zichtbaar worden met hun acties, mocht daar behoefte aan zijn. Nieuws & Entertainment op één platform is wellicht ook een stuk handiger voor iedereen”, vervolgt de online mediaspecialist. “Tevens gaan we onze aandacht besteden aan het Nijmeegse. Met alle media van Nieuws uit Nijmegen bieden we nu ook het grootste online platform van Nijmegen voor onze volgers en ondernemers.

Kortom, slecht nieuws en goed nieuws dus. Hoe dan ook, we wensen u alvast namens ons mediateam een prachtig en nieuwsgierig 2022!”


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties