Luna Zegers met Spaanse flamenco bij Theater 't Mozaïek Wijchen

Kunst & Cultuur
Van onze redactie
17 november 2021

Entre Dos Mundos is een sprankelende en ontroerende muziektheatervoorstelling waarin zangeres en componiste Luna Zegers zingt en vertelt over thema’s als identiteit, verlangen, levenslust, liefde en verlies. We hebben in Wijchen al eerder van haar mogen genieten in onze huiskamer en daarna kregen we van alle kanten het verzoek en advies om haar terug te laten komen in de theaterzaal. Bij deze! Het gebeurt niet vaak dat we zo veel reacties krijgen, zowel vanuit onze medewerkers en vrijwilligers als vanuit het publiek.


Met haar zelfgeschreven teksten én muziek schept Luna Zegers een wereld waarin ze alle bagage die ze onderweg heeft verzameld samenbrengt. Ze koppelt flamenco-ritmes aan haar jazz-zangachtergrond en creëert zo een uniek geluid. Luna verweeft in Entre Dos Mundos haar liederen met persoonlijke verhalen waarmee ze haar publiek een intieme kijk in haar leven geeft.


Luna Zegers studeerde in 2015 als eerste (en nog steeds enige) niet-Spaanse af in flamenco-zang aan het prestigieuze conservatorium ESMUC in Barcelona, een absoluut unicum. In 2010 sloot ze cum laude haar zangopleiding af aan het Conservatorium van Amsterdam.


De vurige Spaanse flamenco-muziek in combinatie met Luna’s overweldigende zang biedt een voorstelling die bijzonder is in zijn soort.’ - Trouw
Op Luna’s album gutst de passie naar buiten. Ze beheerst werkelijk alle facetten van de flamencozang.’ - Jazzism *****
In haar composities en uitvoering is Luna Zegers zeer overtuigend. Prachtige muziek en een aangrijpend levensverhaal.’ - Ugenda Magazine


Er zijn nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl.


Datum: vrijdag 10 december 2021. Tijd: 20:15. Prijs: 19,50
Foto: @IKKDit bericht delen:

Lees ook
Advertenties