Dag van de Ondernemer op vrijdag 19 november in Zaal Sterrebosch

Economie
Van onze redactie
22 oktober 2021
  We ontvingen deze oproep van de Wijchense wethouder Nick Derks:

"Beste ondernemers,
Het is tijd om jullie in het zonnetje te zetten. Daarom nodig ik jullie graag uit voor een ondernemersontbijt op de Dag van de Ondernemer op vrijdag 19 november a.s. van 7.45 uur tot 9.30 uur in Zaal Sterrebosch, Kasteellaan 6 te Wijchen.

Ontmoeten
De ochtend staat vooral in het teken van ontmoeten. Door corona is er weinig gelegenheid geweest voor mij om jullie te ontmoeten en ook voor jullie om elkaar te ontmoeten.

Pitch
Daarnaast is het mogelijk om je voor te stellen of een vraag te stellen aan de andere ondernemers in de zaal door middel van een pitch van 1 minuut. Wijchen = Samen Ondernemen, dus grijp deze kans! Geef bij je aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid.

  Met de Fountainheads Wake-Up Call roepen onze gastsprekers ondernemende mensen op het morgen anders te doen dan dat ze gisteren deden. Als ondernemende mensen namelijk morgen iets anders gaan doen dan ze gisteren deden dan blijft iedereen in ontwikkeling, is er innovatie en groei, zowel persoonlijk als zakelijk.

Fountainheads
Ondernemende mensen zijn niet per definitie ondernemers en vice versa. Ondernemende mensen zijn die mensen die positief hun eigen toekomst en die van hun omgeving kunnen veranderen. Ik kan me voorstellen dat een groot deel van jullie medewerkers ondernemende mensen zijn. De Wake-Up Call is een spetterende presentatie waarmee ze iedereen ietwat prettig ongerust achterlaten.

Voor iedereen!
Echt alle ondernemers uit de gemeente Wijchen zijn van harte welkom! Of je nu als horecaondernemer, winkelier, ZZP-er, MKB-er aan de slag bent. Ik hoop jullie echt allemaal te ontmoeten.

Aanmelden
Wij horen graag of jullie erbij zijn. Aanmelden kan door vóór 10 november 2021 een mail te sturen naar goedezaken@drutenwijchen.nl, als je wilt pitchen geef dat dan ook aan."

Een ondernemende groet,
Nick Derks

Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties