Doneer aan de Kerstengelen en steun Wijchenaren én Wijchense ondernemers!

Goed doel
Van onze redactie
16 december 2020
  De Wijchense Kerstengelen zamelen al 26 jaar kerstpakketten en donaties in voor Wijchenaren die een extra voor de feestdagen écht goed kunnen gebruiken. Dit jaar is alles door corona echter anders, waardoor de Kerstengelen hun winterse lekkernijen niet op de Markt kunnen verkopen voor het goede doel. Daarom vragen zij dit jaar een digitale gift via www.kerstengelen.nl/geef om toch de plaatsgenoten met een krappe beurs te kunnen helpen.

Bovendien willen de Kerstengelen ook hun eigen Wijchense ondernemers ondersteunen, door naast de cadeaukaarten van de supermarkt ook Wijchen=kaarten aan te schaffen en weg te geven. Deze kunnen worden besteed bij 90 van onze Wijchense ondernemers, waaronder bijvoorbeeld de horeca, die door de coronamaatregelen nu zo ontzettend zwaar getroffen zijn.

  “We hopen met deze actie veel donaties binnen te krijgen, zodat we ook cadeaukaarten van onze Wijchense ondernemers kunnen aanschaffen en weggeven”, zegt voorzitter Sjaak Jansen. “Het zijn vaak al jaren trouwe sponsors van onze actie en wij zien dat zij het nu ook moeilijk hebben. Daar willen we graag een bijdrage aan leveren. Van Wijchenaren voor Wijchenaren én Wijchense ondernemers. Zo snijdt het mes aan twee kanten.”

Net als in voorgaande jaren worden alle giften doorgegeven aan mensen die deze echt nodig hebben. De Kerstengelen krijgen de adressen daarvoor van uiteenlopende organisaties als de Voedselbank, sociale instellingen, scholen, buurtzorg en andere instanties. Met de donaties en sponsoring worden in eerste instantie waardebonnen voor supermarkten gegeven, waarmee arme gezinnen wat extra’s in huis kunnen halen voor de feestdagen. Met deze actie hopen we nog meer donaties binnen te halen, waardoor wij ook onze Wijchense ondernemers kunnen steunen en onze minder draagkrachtige plaatsgenoten blij kunnen maken met een Wijchen=cadeaubon. Kijk voor meer informatie op www.kerstengelen.nl


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties