Astrid en Peter Schook nieuwe eigenaren Houthandel Wijchen!

Ondernemers
Van onze redactie
14 december 2020
  Per dinsdag 15 december nemen Astrid & Peter Schook Houthandel Van Elk over. De nieuwe naam wordt Houthandel Wijchen. Peter vertelt: “Ik zit al 2 jaar met mijn zagerij in het pand aan de Jan v.d. Heijdenstraat 8. Nu kreeg ik de kans om het over te nemen. De beide bedrijven vullen elkaar prima aan: de houtzagerij doet namelijk het voorbereidende werk voor de houthandel.”
De 51-jarige Alvernees zit al van jongs af aan in de houtwereld: “Toen ik 11 jaar was kreeg ik al een motorzaag in de hand. Mijn hele familie zat ook altijd al in hout. Mijn opa Ben Schook is bij velen bekend. Maar ook mijn vader Piet heeft veel hout gehakt. Kortom, het is me met de paplepel ingegoten.”
Houthandel Wijchen gaat naast de verkoop aan particulieren nu ook de bedrijfssector bedienen. Peter: “We zullen bij de aannemers, interieurontwerpers en hoveniersbedrijven onze producten gaan aanbieden. Er zijn tenslotte maar weinig mogelijkheden in Wijchen om alles op maat te kunnen krijgen. Bij ons kan dat nu dus ook!”

  Houthandel Wijchen zaagt alle soorten hout voor u op maat. En wist u datze ook speciale boomstam-tafelbladen maken?! Openingstijden na de harde lockdown die morgen begint zullen zijn: maandag t/m vrijdag 7.30u - 17.30u (alleen op maandag van 12.00 - 13.00 uur gesloten). Zaterdag geopend van 8.30 tot 16.00 uur. Houthandel Wijchen beschikt over een bezorgdienst! Houthandel Wijchen is te bereiken onder 024-6412480 en 0651461863.

  We wensen Astrid & Peter veel succes!

Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties