4Daagse

Gepubliceerd op 4 juli 2017

4Daagse: na 100 komt 101…

Wijchen beleefde vorig jaar een fantastische 100ste Vierdaagse. Nu maakt Wijchen zich op voor editie 101. En dat het weer een gezellige Dag van Wijchen wordt, dat weten ze in Wijchen wel zeker. 

Woensdag 19 juli is het in Alverna in de vroege ochtend al groot feest. Daar zorgt dweilorkest De Neutekrakers voor een muzikale doortocht. Daarna gaat het wandellegioen richting het centrum van Wijchen. De 50-kilometerlopers maken nog een ommetje door de mooie kerkdorpen Balgoij en Niftrik. Elk dorp verwelkomt de wandelaars op zijn eigen enthousiaste wijze. In het centrum van Wijchen komen alle afstanden weer samen. Duizenden mensen langs het parcours dragen de wandelaars op handen. En laten ze zomaar hun zere voeten vergeten. Via Woezik verlaten de wandelaars onze gemeente op weg naar Beuningen. En op weg naar de finish in Nijmegen. Om deze Roze Woensdag terug te kijken op een prachtig feest.

Sterker nog, het is weer de hele week feest. Op het marktplein in Wijchen is het elke avond genieten van mooie optredens. Met voor ieder wat wils. En allemaal gratis te bezoeken. Met op dinsdagavond voor de 10e keer een concert van het beroemde Vierdaagse Orkest.

Op woensdag tijdens de doortocht klinkt er op meer dan twintig locaties muziek van dweilorkesten, dj’s en orkesten uit binnen- en buitenland. 101 redenen om de Vierdaagseweek in Wijchen door te brengen! Kijk voor het hele programma op www.wijchen.nl/vierdaagse.

Tags: , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners