4Daagse

Gepubliceerd op 17 juli 2019

4Daagse: de Grote Drie genoten van Wijchen!

  Willy Hey is 76 jaar en loopt voor de 61 keer de 4Daagse mee. Long Distance-wandelaar Jan Dinnissen is 64 jaar en loopt voor de 18e keer. Snelwandelaar Jibbe Siero is 20 jaar en gaat voor zijn 8e editie. Lees hoe het hen vergaat tijdens de 103e 4Daagse ná de welgemeende wensen van ondernemers.

  Willy Hey: “De Dag van Wijchen is prima verlopen. Door mijn late start was het erg druk en pas richting Alverna kon ik beter lopen. Rond 8.30 uur deed ik de 1e rustplek aan bij onze wandelclub Wios ‘78 uit Nijmegen in de buurt van De Blije Dries. Wijchen centrum doorlopen is altijd een druk punt. Natuurlijk had ik mijn Wijchen-shirt aan en daar zag ik er wel meer van. Toen ter hoogte van de Weegbree nog met de buurvrouw een drankje en praatje gedaan. In Beuningen heb ik nog een nichtje gezien en in Nijmegen in het Waterkwartier sprak ik mijn broer nog! In de Hertogstraat was het gezellig en erg roze. Al met al heb ik lekker en rustig gelopen. Verder vind ik het uitvallen van Bert van der Lans erg jammer. Tot morgen!”

  Jan Dinnissen: “Op de Dag van Wijchen heb ik gemakkelijker dan gisteren gelopen. Het was enorm druk in ons dorp en erg gezellig! Ik was om 11.45 uur binnen en dat is normaal voor mij. Morgen de 7 heuvelenweg in Groesbeek. Daar kijk ik naar uit. Leuk door het voetbaldorp te lopen. Tot morgen!”

  Jibbe Siero: “ik begon met 10 km per uur maar dat liep terug na een uur tot 8,5 km per uur en bij Niftrik liep ik nog 5e. Helaas kreeg ik mentaal een knal en heb getwijfeld om door te gaan. Dan denk ik: dit doe ik nooit meer! Maar natuurlijk ga je door en ben ik als 17e binnengekomen om 10.32u. Nu even lekker rusten en morgen knallen in Groesbeek! Kortom, een mindere dag maar ik geef nooit op! Tot morgen.”

Tags: , , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners