Vrijwilligersmarkt op zaterdag 23 april in 't Mozaïek

Van onze redactie
20 april 2016
Onder de noemer ‘Ontdek vrijwilligerswerk’ organiseert Meer Voormekaar op zaterdag 23 april i.s.m. de gemeente Wijchen een Vrijwilligersmarkt.

Veel Wijchenaren zijn actief in het verenigingsleven, bij non-profitorganisaties, buurt/burgerinitiatieven of als mantelzorger. We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen en werken graag mee aan het versterken van vrijwillige inzet in Wijchen.

Ook mensen die een uitkering ontvangen willen graag hun steentje bijdragen, maar weten soms niet goed wat de mogelijkheden van vrijwilligerswerk zijn of hoe zij daarvoor in aanmerking komen.

Om deze mensen te informeren en actief te matchen aan de aanwezige organisaties wordt op zaterdag 23 april van 13:00 – 16:00 uur een Vrijwilligersmarkt in ’t Mozaïek georganiseerd.

Vrijwilligerswerk voor iedereen


Vrijwilligerswerk is voor iedereen. De één doet het een uurtje in de week naast een betaalde baan en de ander besteedt er uren aan. Wilt u ook iets nuttigs doen in uw vrije tijd of iets betekenen voor een ander? Wilt u ervaring opdoen als opstap naar betaald werk, iets nieuws leren of nieuwe mensen ontmoeten? Met vrijwilligerswerk is dat allemaal mogelijk. MEER Welzijn Wijchen is er voor alle vrijwilligers en maatschappelijke organisaties in Wijchen.

Vacaturebank

Voor een overzicht van lokale vacatures kunt u terecht in de vacaturebank. Daarvoor zijn geen inlogcodes nodig.

Talentenbank

Heeft u talent, kennis, vaardigheid of specialisme dat u vrijwillig voor organisaties of maatschappelijke doelen in de Gemeente Wijchen wilt inzetten? Op tijdelijke basis, een paar keer per jaar of eenmalig? Biedt dan uw talent hier aan.

Bent u als organisatie op zoek naar een talentvolle vrijwilliger? Als u geregistreerd bent, kunt u reageren op de vrijwilligers in de talentenbank.

 

Dit bericht delen:

Advertenties