Kunst & Cultuur

Gepubliceerd op 21 januari 2019

24 januari meedoen aan gratis workshops in de Bibliotheek

Houd je van voorlezen, dansen, zingen, spelen, fotograferen of lijkt het je leuk om mee te helpen met het decor voor een theatervoorstelling? Kom dan op donderdag 24 januari om 19.30 uur (inloop 19.15 uur) naar de bibliotheek! Op deze avond verzorgen Theaterschool Hakoena, de Bibliotheek en andere gratis mini-workshops (incl. koffie/thee) in het kader van hun project “Talent in Wijchen”. 

De gedachte achter dit project is: iedereen heeft talent! Ongeacht of je al lang of nog maar kort in Wijchen woont en ongeacht hoe goed je Nederlands spreekt. Samen hebben de bedenkers van het project gezocht naar activiteiten waaraan iedereen mee kan doen. Voorlezen, zang, dans en spel zijn bij uitstek laagdrempelig. Je hoeft bijvoorbeeld niet eens Nederlands te kunnen spreken om mee te kunnen dansen of zingen. En daarmee hoopt de organisatie Wijchenaren van alle 67 nationaliteiten die hier sinds 2016 wonen met elkaar te verbinden.

Talent in Wijchen is in november gestart met het werven van voorlezers en vluchtelingengezinnen waar zij kunnen voorlezen. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar aanmelden kan nog steeds!

Aanmelden voor de mini-workshops en alle andere activiteiten van Talent in Wijchen kan via deze link of door te bellen naar 024 – 641 7144.

Tags: , , , ,
Naar boven ↑  • Partners