Kunst & Cultuur

Gepubliceerd op 14 juni 2019

15 en 16 juni: Atelierroute Wijchen met 35 kunstenaars

Op 15 en 16 juni is het zover: de achtste Wijchense Atelierroute, georganiseerd door Kunstkring Wijchen. Dit keer doen er 35 kunstenaars mee, die je op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur kunt bezoeken.

Er is weer een grote variëteit aan stijlen en disciplines: van zeer realistische schilderijen tot expressionistische werken, van formele beelden in steen tot werk gemaakt uit recycled materiaal, van foto’s, tekeningen en grafiek tot sieraden en textiel – voor elk wat wils. In Wijchen zelf, maar ook in Batenburg, Balgoy, Hernen, Leur, Niftrik en Alverna.

Kijk om te bedenken wat je wilt gaan doen op de website, daar staat een overzichtskaart en van elke deelnemer een afbeelding van werk, met links naar hun websites.

De overzichtsexpositie in Kasteel Wijchen is een goed startpunt: van alle deelnemers is daar een representatief werk te zien, en je kunt er een gratis routeboekje ophalen. Ook bij de deelnemers zijn de boekjes met een routekaart verkrijgbaar.

Je kunt je rondje kunst goed combineren met een rustpunt in het groen, want het is ook Open Tuinenweekeinde. Welke tuinen meedoen zie je hier.

Tags: , , , , , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners