Gemeente

Gepubliceerd op 29 januari 2020

10 minuten voor Democratie. Maakt u ook uw wensen kenbaar?

Heeft u genoeg invloed op de plannen van het gemeentebestuur? Wordt er naar uw ideeën geluisterd? Vindt u dat het contact tussen inwoners en gemeente beter kan? Kortom, hoe ervaart u de democratie in de gemeente Wijchen?

  De gemeenteraad en het gemeentebestuur zijn benieuwd naar uw mening en horen graag wat u vindt van de democratie in Wijchen. Vult u ook de enquête in? Uw antwoorden versterken de democratie in Wijchen én verbeteren het contact tussen inwoners en het gemeentebestuur en de politieke partijen.

Hoe?
De vragenlijst kunt u online anoniem invullen. Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 10 minuten. U kunt de vragenlijst tussentijds opslaan om later weer verder te gaan. De gemeente: “In maart delen wij de uitkomsten met u. Als u op de hoogte gehouden wilt worden over het vervolg kunt u vrijblijvend onderaan de digitale vragenlijst uw e-mailadres vermelden. De vragenlijst is van 29 januari tot en met 19 februari 2020 online.”

Winactie
Vult u de vragenlijst in, dan maakt u kans op een van de drie filmarrangementen met diner voor twee personen. De prijzen worden verloot onder de deelnemers die hun e-mailadres onderaan de vragenlijst achterlaten.

https://www.wijchen.nl/democratie

Tags: , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners