Uitgelicht

Gepubliceerd op 10 november 2018

Winkelcentrum Zuiderpoort spekt de kas van speelOtheek Wijchen

SpeelOtheek Wijchen is geselecteerd voor de ‘Spek de Clubkas’-actie van Winkelcentrum Zuiderpoort. De opbrengst van deze actie gaat naar nieuw speelgoed voor speelOtheek Wijchen, zoals een nieuw springkussen, SmartGames en speelgoed speciaal voor 0- tot 3-jarigen.

De ‘Spek de Clubkas’ waardebonnen zijn te koop bij speelOtheek Wijchen. De waardebonnen hebben een waarde van €10,- en kunnen bij elke winkel in Zuiderpoort worden besteed. De kas van speelOtheek Wijchen wordt door Winkelcentrum Zuiderpoort met €5,- gespekt voor elke verkochte waardebon. Als alle bonnen verkocht zijn heeft speelOtheek dankzij Winkelcentrum Zuiderpoort €1000,- in kas om nieuw speelgoed mee te kopen. Met een abonnement op de speelOtheek kan iedereen, jong en oud, speelgoed en gezelschapsspellen lenen bij speelOtheek Wijchen.

 SpeelOtheek Wijchen
De speelOtheek wil door het uitlenen van goed en verantwoord speelgoed, een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Zij heeft een uitgebreid aanbod van bekend en minder bekend speelgoed. In de speelOtheek kunnen kinderen rondkijken, spelen en op hun gemak een keuze maken. Bij de speelOtheek is speelgoed te leen voor jong en oud: van zintuigelijk speelgoed voor de allerkleinsten tot gezelschapsspellen voor grote kinderen en volwassenen, van Playmobil en Duplo tot skelters en glijbanen. Ook vind je bij de speelOtheek leuke en leerzame themadozen met speelgoed over piraten, letters, prinsessen en nog veel meer.

Spek de Clubkas bij Winkelcentrum Zuiderpoort
Winkelcentrum Zuiderpoort heeft 10 verenigingen uit de gemeente Wijchen uitgekozen die zij ondersteunen met voor elke club een bedrag van €1000,- en speelOtheek Wijchen is er daar één van!

Door bonnen te verkopen kunnen de verenigingen €2000,- verdienen, waarvan ze €1000,- mogen houden voor de club. Zo draagt Winkelcentrum Zuiderpoort een steentje bij aan deze clubs voor dat ene gewilde project en heeft iedereen waar voor zijn geld.

Tags: , , ,
Naar boven ↑  • Partners