Evenementen

Gepubliceerd op 29 december 2018

0

WijchenSchaatst: de tussenbalans

  We hadden op zaterdag 29 december, dag 16 van onze schaatsbaan op de Markt, een kort gesprek met de voorzitter van WijchenSchaatst Rob Janssen.

Zijn er al cijfers van het aantal bezoekers bekend? Rob: “Ja, maar die hou ik nog even geheim. Wat ik wel kan zeggen is dat we redelijk gelijk lopen met 2016.”
Is het “warme weer” gunstig voor de ijsbaankwaliteit? Rob: “Nee, want warm weer en vooral wind is ongunstig, want dan smelt de baan. Overall zijn we trouwens tevreden omdat we weinig tot geen problemen hebben gehad.”
  Hoe is het schoolschaatsen ervaren? Rob: “Bijzonder goed, want we horen vanuit allerlei organisaties alleen maar positieve berichten. De ongeveer 2800 kinderen hebben genoten!”
Hoe gaat het met de 220 vrijwilligers en de 48 maatschappelijke stagiairs? Rob: “Prima, We hebben veel nieuwe vrijwilligers erbij gekregen en die samenwerking gaat perfect. Daar zijn we erg blij mee en op 6 januari gaan we, na het sluiten van de baan, dit nog even met zijn allen vieren!”
  Wat komt er nog aan leuks? Rob: “Nogal wat! Op 29 december is het Human Ice Bowling, Disco on ICE is op 4 januari, de Curlingfinale op 5 januari, de IJshockeyclinic op 6 januari en de trekking van de loterij vindt plaats om 17.30 uur. Wijchen Schaatst sluit af op zondag 6 januari om 17.00 uur onder leiding van De Neutekrakers! Hopelijk zien we u dan ook!”

Tags: , , , , ,
Back to Top ↑  • Partners