Entertainment

Gepubliceerd op 12 januari 2018

0

Wijchens Eyes & Ears produceert tv-programma met Jochem van Gelder voor Omroep Gelderland

Het Wijchense videoproductiebedrijf Eyes & Ears Media Productions gaat voor Omroep Gelderland een TV programma maken met Jochem van Gelder, één van de nieuwe gezichten van Omroep Gelderland. Rob Janssen, commercieel directeur van Eyes & Ears: “We kennen Jochem al een tijdje en toen hij met dit idee bij ons kwam en de vraag of wij dit wilden produceren, waren we natuurlijk erg enthousiast!”

Op zaterdag 10 maart start de 8-delige serie ‘Van Gelder VIP Vervoer’. Daarin is Jochem chauffeur van Bekende Gelderlanders. De kijker wordt meegenomen op een doorsneedag in het leven van deze bekende provinciegenoten. De eerste VIP’s die Jochem vervoert zijn de Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch, Omroep Gelderland- en RTL-presentator Jan de Hoop en de Nijmeegse muzikant Ruben Hein, die nu ook te zien is in de nieuwe serie van ‘Wie is de Mol?’.

Bram Cranen, creatief directeur bij Eyes & Ears: “Het leuke aan het programma is dat we niet alleen de werkzaamheden zien waar we de Bekende Gelderlanders allemaal van kennen, maar juist ook een kijkje krijgen in hun dagelijkse bezigheden. Dit zal de kijker zeker verrassen!”

Van Gelder heeft als presentator bij Omroep Gelderland niet alleen zijn achternaam mee. Hij is een echte (geboren en getogen) Maas en Waler. Jochem kennen we onder andere van de programma’s ‘Praatjesmakers’ en ‘Willem Wever’. Later werkte hij bij SBS 6 en nu ook bij RTL 4, en natuurlijk zagen we hem tijdens zijn deelname aan ‘Wie is de Mol?’ in 2017.

Jochem van Gelder: “Eyes & Ears is een jong en dynamisch bedrijf wat mij ook weer op scherp zet, met hardwerkende no-nonsense mensen. Ik ben erg blij met de samenwerking!” 

  Foto: Broer van den Boom

Tags: , ,
Back to Top ↑
  • Touwslagersbaan 2
  • Partners