Uitgelicht

Gepubliceerd op 15 april 2019

Wijchen-Zuid en Noorderlicht in magische sferen

Goochelaar Michael Divano organiseerde i.s.m. Wijkcentrum Wijchen Zuid en Het Noorderlicht voor de jeugd goochelworkshops – met op zondag 14 april de eindshow. Zo’n 18 deelnemers lieten hun coole goocheltrucs zien aan familie en vrienden en lieten hen zo verbaasd staan met wat ze geleerd hebben in de magische wereld tijdens de goochelworkshops.

De kindergoochelworkshop is speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar. De kinderen leren niet alleen de goocheltrucs te beheren, maar het heeft zeker ook een educatieve waarde, waarbij ze ook sociale vaardigheden en motoriek verbeteren. Opzet van Michael Divano is om het voor de kinderen makkelijk en overzichtelijk te houden. Naast de workshops kregen de kinderen ook naslagwerk in de vorm van een video-uitleg.

  Michael Divano zorgde tijdens de workshops ervoor dat de kinderen iets meenemen voor de rest van hun leven.

Voor de kinderen is het best spannend, sommige kinderen geloven dat het echt is. Voor de kinderen is het een geweldige ervaring, belangrijk is dat ze vooral veel plezier hebben met wat ze doen. Kinderen staan vaak voor het eerst op podium voor familie en andere liefhebbers. Belangrijk op het podium is expressie, techniek en presenteren. Tijdens de eindshow assisteert Magic Melvin de kinderen met de kleine goocheltrucjes. Twee goochelaars, Bart Uriot en Henry Moerman, verzorgden een gastoptreden.

Het was een middag waarin de kinderen, met vooral verwondering, het publiek meenamen in de wereld van magie. Is het echt of is het niet echt? Vooral de mensen laten lachen, bezoekers het onmogelijke laten zien en het mooiste is het brengt bepaalde emoties bij mensen los. Michael geeft de bezoekers mee: “Stap in de wereld van de magische kunst, laat u verwonderen, verbazen en vermaken!”

Voor meer activiteiten van het Wijkcentrum Wijchen-Zuid kunt u kijken op de website https://wijkcentrumwijchenzuid.nl

Tekst en foto’s door Ans Baars-van Haalen

Tags: , ,
Naar boven ↑
  • Herckenrath fietsplaza
  • Partners