Wedstrijdverslag Nuth H1 – MHC Wijchen H1 2 - 3

20 april 2015

De warme zon in het zuiden van Limburg was heerlijk om een leuke wedstrijd in te spelen. Vanwege het geringe kleurverschil in de shirts was Wijchen genoodzaakt om met hesjes te spelen. Het veld bij Nuth lag er werkelijk prachtig bij. Het semi-waterveld stuiterde echter flink dus het was nuttig om hier rekening mee te houden bij de aannames.

Wijchen speelde in de eerste helft wat onrustig en uit een counter kwam Nuth op voorsprong. Hoewel de uitploeg veel kansen had, werden er geen benut. 1-0 was ook de ruststand. De Gelderse club was echter wel duidelijk de bovenliggende partij en de voorsprong van Nuth was dus redelijk tegen de verhouding in.

In de tweede helft bewees Koen Jacobs zijn nut voor het team. Met drie doelpunten, een loepzuivere hattrick, trok Wijchen de voorsprong naar zich toe. Nuth scoorde nog eenmaal maar dit mocht niet meer baten. Na een ongelofelijk zware wedstrijd had Wijchen de punten in de pocket. Een 2-3 overwinning en aansluiting bij de hogere regionen op de ranglijst.