Vrijwilligerswerk

Gepubliceerd op 21 maart 2019

Vrijwilligers Hernense molen gezocht

De Hernense Molen is een stenen beltkorenmolen ten oosten van Hernen, vlak bij Wijchen. De molen ligt prachtig, in een veelzijdige natuurgebied met bos, een ven en vlakbij kasteel Hernen.

Dankzij vrijwilligers kan de molen worden onderhouden, draaien, malen en open zijn voor bezoekers. Om dit in stand te houden zoekt Geldersch Landschap & Kasteelen mensen die het vrijwilligersteam willen komen versterken. Er zijn diverse mogelijkheden: helpen met klein onderhoud in en om de molen, rondleidingen geven, gastvrouw/man tijdens bijzondere openstellingen of als vrijwillig molenaar aan de slag (na een opleiding).

Naast een zinvolle bijdrage aan het onderhoud een mooi stuk cultureel erfgoed, een schitterende werkomgeving en contacten met andere vrijwilligers, biedt GLK een vrijwilligersovereenkomst met diverse voordelen.

Enthousiast geworden? Neem contact op met vrijwillig molenaar Rob Duinkerken, tel. 06-24 15 28 62 en hernensemolen@gmail.com of bezoek voor meer informatie www.glk.nl/vrijwilliger.

Foto: Koos Dansen

Tags: , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners