Volleybalkampioenen gehuldigd op 6 april!

Sport
Van onze redactie
31 maart 2019
Op zaterdag 6 april a.s. zal de kampioen van de 3e divisie B Trivos Dames 1 haar laatste thuisduel gaan spelen tegen het 3e team van Dynamo. Het duel zal worden gespeeld op het Centre Court en in tegenstelling tot alle voorgaande thuisduels, begint de wedstrijd om 16:30 uur. Naast het kampioenschap van Dames 1, zijn er bij de vereniging Trivos nog een groot aantal kampioenen te bewonderen: Dames 4, Dames 7, Heren 1, Jongens A1, Jongens B1, Meisjes C1, Meisjes C2, Meisjes C5, Meisjes A1 en Meisjes A2.

Hieronder 2 kampioensverslagen:

Pegasus Meisjes A1 – Trivos Meisjes A1
Trivos kon kampioen worden in de wedstrijd tegen hekkensluiter Pegasus Meisjes A1. De tribunes in de Ark van Oost waren gevuld met veel Trivos-publiek. De Trivos meiden moesten drie sets winnen om het kampioenschap binnen te halen (winnen dus!).

In de eerste set sloeg de kampioensstress toe. Trivos kwam niet in haar spel. Pegasus won de 1e set met 25-21. Trivos herpakte zich en knokte zich terug in de wedstrijd. De Trivos-meiden wonnen de spannende 2e set met 24-26. Het eerste punt was binnen! De derde set was een walk-over voor de sterk serverende Trivos-meiden: 6-25. Pegasus gaf echter niet op. De vierde set ging gelijk op. Trivos bleef vechten en haalde het derde punt binnen (21-25)! De 1-3 overwinning was ruim genoeg voor het kampioenschap.

Gemini Meisjes C1 – Trivos Meisjes C2
Nadat in de eerste helft van het seizoen net het kampioenschap was misgelopen, waren de Meisjes C2 vol goede moed aan de tweede helft begonnen. Omdat alle wedstrijden werden gewonnen, was het afgelopen zaterdag zo ver en kon het kampioenschap gevierd worden!
In Elst werd gespeeld tegen Gemini Meisjes C1. Met enigszins gespannen koppies begon Trivos aan de wedstrijd. Er waren drie gewonnen sets nodig voor het kampioenschap. Veel concentratie, mooie passes, goede aanvallen, slimme prikballetjes en een goede service zorgden ervoor dat ze de eerste drie sets vrij gemakkelijk wonnen. Ze waren kampioen!

Aanstaande zaterdag zal na de wedstrijd van de Trivosdames 1 de huldigingen plaatsvinden van alle Trivos-kampioensteams door Trivosvoorzitter Mark Schouten. Iedereen die Trivos en het volleybal in het algemeen een warm hart toedraagt is van harte welkom in Sportcentrum Arcus.