Voetbal: tweede uitwedstrijd in Oss levert Alverna 1 punt op

Sport
Van onze redactie
8 oktober 2017
In een eerste helft die volledig in evenwicht was, waren de kansen schaars. Na 24 minuten was er een kans voor Alverna toen Lantang Ruben Rip de diepte instuurde. Zijn voorzet werd door Arnouts net naast gewerkt. De daarop volgende minuten waren er twee kansjes voor Top, alvorens De Bruijn voorzette op Rip, die er door een duwtje net onderdoor ging. Waardoor er met een 0-0 stand gerusten ging worden.

De tweede helft was volledig voor Alverna, dat met veel passie en vuur probeerde te scoren. Door kunst, eigen grensrechter en vliegwerk wist sv Top dat te voorkomen. Alverna streed tot de laatste minuut voor een beter resultaat en wisselde in de laatste fase back Gielen in voor spits Broekman, maar ook dat mocht niet baten, waardoor de 0-0 ook de eindstand was. Aanstaande zondag komt vv Gestel naar Alverna voor de 4e competitiewedstrijd.