Sport

Gepubliceerd op 12 oktober 2017

0

Voetbal: AWC-talententeam start nieuw seizoen

De grootste talenten van voetbalclub AWC tussen 16 en 23 jaar hebben voor het eerst dit seizoen gespeeld in het Technisol Talent Team (TTT). Dit team werd vorige jaargang in het leven geroepen om de stap van de jeugd naar de seniorenselectie beter te overbruggen. Technisol Isolatie is thans hoofdsponsor van AWC 1, de AWC Voetbalacademie en TTT O23. De spelers van het TTT zijn de grootste talenten uit de JO17-, JO19-selectie en het eerste, tweede en derde seniorenelftal. Deze worden getraind door Alex Koutsocheras, die normaliter AWC 2 traint. Een aantal keer in het seizoen speelt het TTT wedstrijden tegen lagere seniorenteams. 

Onlangs speelden de talenten hun eerste wedstrijd van het seizoen 2017/18 in deze samenstelling. Tegen de amateurtak van Achilles ’29, normaal actief in de vierde klasse, werd met 5-1 gewonnen en die score had zelfs nog een stuk hoger kunnen uitvallen aangezien het TTT heer en meester was. 
Dit seizoen zal het team nog meer wedstrijden gaan spelen, met de hoop de talenten sneller klaar te stomen voor het eerste elftal. AWC wil graag werken met eigen jeugd en daar is dit team een goed voorbeeld van.

Tags: , , , ,
Back to Top ↑
  • Advertentie-banner
  • Partners