Voetbal: AWC maakt een valse start in de 1e competitiewedstrijd

2 september 2019
In de 1e helft gaat de uitwedstrijd tegen IFC uit Hendrik Ido Ambacht redelijk gelijk op. Met kansen aan beide zijden heeft IFC iets meer balbezit, maar met veel lange ballen over de rechterkant wordt er niet gescoord. AWC weet met goed georganiseerd voetbal de nul te houden tot de rust, mede door een goede redding van AWC keeper Jarik Veltmaat.

Na de theepauze komt IFC goed uit de startblokken en scoort Everon Pisas de 1-0 binnen. AWC weet zich niet te herpakken en al in de 56 minuut wordt het 2-0 door Perry van Wijken. Daarna volgen wissels. Bij AWC worden Rico Tmmermans en Joost Loeffen vervangen door Sven Jansen en jaap Jansenl en bij IFC Everon Pisas door Mitchel Tott.

Na de laatste wissel bij AWC en een gemiste penalty door Perry van Eijken wordt het toch 3-0 door de invaller van IFC, Mitchel Ott.

Met geel voor Rico Timmermans en Sven Jansen en een terechte nederlaag op basis van de 2e helft, keert de selectie van AWC huiswaarts.

Op de foto het shirt van AWC waarmee dit seizoen wordt gespeeld.