Voetbal: AWC laat kans op koppositie liggen

26 november 2017
In een gelijkopgaande beginfase wordt AWC iets sterker in het verloop van de 1e helft. Zonder veel kansen te creëren, resulteert het toch in de 0-1 door Safa Kizir. Tot de rust blijft het een matige wedstrijd met weinig kansen aan beide zijden. De rust wordt bereikt met een magere 0-1. Na de rust komt AWC slap uit de kleedkamer, wat resulteert in de 1-1 door Rob Dietvorst. De wissels Laurens Loenen voor Freek Thoone en Jorn Reuvers voor Yuori Hubers konden geen ommekeer teweeg brengen.

Na de 2-1 door wederom Rob Dietvorst, volgens velen uit buitenspelpositie, moest AWC wel uit zijn schulp kruipen. In een scrimmage voor de goal van DOSKO lag de 2-2 op een presenteerblaadje, maar de bal kon weggewerkt worden. In de blessuretijd maakte Brian Kruf aan alle onzekerheid een eind door de 3-1 te scoren voor DOSKO.

Al met al een matige wedstrijd aan AWC-zijde, maar  door puntenverlies van de medekoplopers blijft AWC mede bovenaan staan.