Voetbal: AWC kampioen - kort wedstrijdverslag

21 mei 2018
AWC weet in de 2e helft het kampioenschap veilig  te stellen.
Nadat de groene dampen zijn opgetrokken van de massaal meegereisde supporters is AWC de eerste 10 minuten de bovenliggende partij met 2 grote mogelijkheden, maar door dubieuze beslissingen van de scheidsrechter blijft het 0-0. Daarna wordt  Rood-Wit sterker, wat resulteert  in de 1-0 door Angelo Kenze. Tot de rust speelt Rood-Wit beter.
Na de rust met Youri Hubers voor Dennis Straten pakt AWC het anders aan en kan Safa Kizir de gelijkmaker inschieten na een individuele actie en met hulp van het hobbelige strafschopgebied. Niet lang daarna maakt Freek Thoone aan alle   onzekerheid een einde door een wonderschoon doelpunt via lat en binnenkant paal. Rood-Wit probeert daarna nog wel een gelijkspel eruit te slepen, maar AWC geeft geen kansen meer weg en behaalt op eigen kracht het kampioenschap van de 1e klasse Zuid 1.