Voetbal: Alverna in de hoek waar de klappen vallen

19 februari 2018
vv Alverna blijft ook na de puntendeling tegen Best V in de hoek waar de klappen vallen. Want naast de bestaande blessures was er ook de enige veldspeler die net als doelman Robert Zaalman alle competitieminuten gespeeld had, Tjalling Kamerman, die afgelopen week door een strooiwagen van de weg werd gereden. Gevolg: een gebroken sleutelbeen, jukbeen en wat botjes in het gezicht.

Desondanks begon Alverna sterk aan de wedstrijd, en na enkele minuten leek Sven van Gelder de 1-0 te maken, maar hij werd afgefloten voor buitenspel. In de ‘9e minuut was het dan toch 1-0 toen Kay Tassenaar een hoekschop van Sven van Gelder binnen kopte. De rest van de eerste helft hield Alverna de wedstrijd onder controle, waarbij zich voor beide doelen wat kansjes voor deden. Tegenvaller was ook de blessure van Dennis Arts die na 22 min vervangen moest worden door Martijn de Groot. In de 2e helft kwam Best wat beter in de wedstrijd, de uit buitenspel terugkomende Tim Fiolet gaf de voorzet waaruit Teun van Genugten in de 57e min de 1-1 scoorde. Alverna probeerde met Arnouts voor Broekman nog wat te forceren, maar buiten wat kansen over en weer werd er niet meer gescoord.

Opstelling:
Robert Zaalman: Dennis Arts (‘22 Martijn de Groot) Kay Tassenaar. Jari v. Ginkel. Derek de Bruijn(c): Sergio Vieira (‘78 Mels Lantang) Ruben Rip. Cas v.d. Wal: Mike Wouters. Bas Broekman (‘72 Jens Arnouts) Sven v. Gelder