4Daagse

Gepubliceerd op 13 juli 2019

Vierdaagsefeesten geeft ‘pins’ aan échte Vierdaagsefeestenbezoekers

  Vierdaagsefeesten viert vanaf vandaag, zaterdag 13 juli, haar 50ste jubileum. Speciaal voor Vierdaagsefeestenbezoekers die een ronde langs alle podia maken, biedt de organisatie iets extra’s. Wanneer je kunt aantonen dat je op minimaal 10 feestlocaties bent geweest, krijg je een pin opgespeld.

Waarom?
Vierdaagsefeesten is een uniek evenement van 40 festivals in één, waar iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of voorkeuren, kan genieten en elkaar ontmoeten. Iedereen die de verbinding zoekt, zijn of haar blikveld open stelt en een rondje langs alle podia maakt, wil de organisatie graag eren. Een beloning, niet alleen voor de ruim 7 kilometer die je dan aflegt, maar ook als trouwe ambassadeur van de feesten.

Wat moet je doen?
Toon aan met selfies, locatietracker op je telefoon en/of overtuigingskracht dat je bij minimaal 10 verschillende podia bent geweest, en ontvang de gratis pin. Deze is verkrijgbaar bij Valkhof Festival, Matrixx @ the Park, de VVV-stand aan het Keizer Karelplein en de VVV-winkel in de Stadsschouwburg. Geen tijd maar toch graag een pin? Dan zijn ze daar ook te koop.

Eerder maakte de organisatie al bekend haar verjaardag graag te vieren met andere jarigen: wie tussen 13 en 19 juli jarig is, kan een bewijs hiervan sturen naar info@vierdaagsefeesten.nl met onderwerp ‘jarig’ en aangeven voor welk concert in de Stevenskerk hij of zij graag een gratis kaartje ontvangt. Zo lang de voorraad strekt.

Tags: , ,




Naar boven ↑



  • Partners