Published on maart 9th, 2018

Video: D66 Wereld Vrouwendag

Esther Dauphin D66 eert Wijchense Astrid Schraven! Op donderdag 8 maart Internationale Vrouwendag eerde D’66 Wijchen een bijzondere Wijchense vrouw. D66 Wijchen: “Op deze Internationale Vrouwendag wilden wij graag een lokale sterke en ondernemende vrouw in het zonnetje zetten; onze keuze ging direct uit naar Astrid Schraven!” Astrid liet weten: “Ik was erg verbaasd maar voelde me zéér vereert. Er zijn namelijk zoveel vrouwen in Wijchen die zich inzetten en die ook zomaar hiervoor gekozen hadden kunnen worden!”

D66 vervolgt: “Astrid is mede-oprichtster (samen met Helga Geelen) van VONK, een succesvol netwerk van ondernemende vrouwen in Wijchen en omgeving.

 
Daarnaast is zij mede-initiatiefnemer (samen met Tibor Garvelink en Michel de Wildt) van de ‘Rode Loper’  hierdoor is een mooie verbinding ontstaan tussen het treinstation en het centrum, waardoor bezoekers vanzelf naar het hart van Wijchen worden geleid.
 
Als lid van de Werkgroep Kwaliteitsbewaking Wijchen Centrum heeft zij zich ook ingezet voor het aantrekkelijk maken en houden van het centrum.
Astrid is eigenaar van De Loft, een bureau gespecialiseerd in interieurontwerp en styling.
 
Tot slot: Bescheidenheid siert de mens en Astrid is hier een leidend voorbeeld van; “Ik doe dit soort dingen niet alleen!” en daarmee laat ze gelijk haar persoonlijkheid zien, warm en betrokken! 
Een vrouw, met een groot (Wijchens) hart die zich op vele manieren vrijwillig inzet, oa. voor fondsenwerving voor de voedselbank.
Wat D66 Wijchen betreft dus de ideale vrouw om in het zonnetje te zetten!” Kijkt u naar de beelden van Romy Schraven

Tags: , ,
Back to Top ↑
  • Advertentie-banner
  • Partners