Sport

Gepubliceerd op 11 februari 2019

Turnsters van Gymnastiek-Turnvereniging De Leleaart Wijchen naar landelijke halve finale

  Op zaterdag 9 februari was de districtsfinale 3e divisie turnen van district Oost in Nijmegen. Vanuit de plaatsingswedstrijden wisten 2 turnsters van de Gymnastiek-Turnvereniging De Leleaart Wijchen hiernaar door te stromen.

  Indy van Dinteren uit Afferden wist in de categorie pupil 1 N3 een goede wedstrijd te draaien. Dat zorgde ervoor dat zij een 7e plek verdiende én een ticket voor de landelijke halve finale.

  Milou Hermans uit Maasbommel wist na de drie plaatsingswedstrijden als eerste door te stromen van de senioren supplement C. De druk en spanning lagen hoog bij Milou. Dat zat haar niet in de weg om wederom een stabiele wedstrijd te draaien. In haar categorie turnden maar liefst 48 turnsters, maar Milou mocht welverdiend op het podium plaatsnemen. Zij werd tijdens deze wedstrijd derde, dat leverde ook haar een ticket op voor de landelijke halve finale.

Indy en Milou mogen zich nu gaan voorbereiden voor de landelijke halve finale, die zal plaatsvinden in april of mei. Daar zullen ze gaan strijden voor een plaatsje op de landelijke meerkampfinale en/of toestelfinales!

Tags: , ,
Naar boven ↑  • Partners