Kunst & Cultuur

Gepubliceerd op 7 januari 2019

Theaterover(v)al in ’t Mozaïek: artiesten gezocht!

Pro Podium geeft talent een podium tijdens het Nationaal Theaterweekend

Op zondagmiddag 27 januari staat de Theaterover(v)al op het programma. Een gratis theatermiddag voor alle leeftijden waarbij het publiek in groepen door ’t Mozaïek wordt geleid en overal wordt overvallen door kleine, korte optredens. Door bijvoorbeeld de talenten van Theaterschool Hakoena, danseressen van DansSanne of muzikale leerlingen van Muziekdorp.

  Dit evenement past natuurlijk prachtig in dit Theaterweekend en ook bij Pro Podium, het talentontwikkelingsproject van ’t Mozaïek i.s.m. de Rabobank. Theater ’t Mozaïek nodigt heel graag alle Wijchense talenten en artiesten uit om ook op te komen treden. Het gaat om korte optredens van ongeveer 5 minuten, die je meerdere malen die middag gaat verzorgen op een bepaalde plek in ’t Mozaïek (bijvoorbeeld in de keuken of een kantoor, op de trap of onder de tribune). Een unieke gelegenheid om jouw talent te laten zien op een andere plek dan op school, op YouTube of bij familiefeestjes. En het leuke is dat dit event gratis toegankelijk is, dus je kan ook nog eens al je vrienden en familie uitnodigen om te komen kijken.

  Krijg je helemaal zin om in ’t Mozaïek op te gaan treden? Meld je dan aan door je gegevens vóór 22 januari te mailen aan theater@mozaiekwijchen.nl.

Geen podiumtalent? Geef deze oproep dan door aan de talenten die je kent en ga lekker kijken op 27 januari.

Tags: , , , , ,
Naar boven ↑
  • Herckenrath fietsplaza
  • Partners