Uitgelicht

Gepubliceerd op 12 maart 2019

0

Samen quizzen voor ouderen in de huiskamer met ‘Soamen op ‘n Benkske’

  “Soamen op ’n Benkske” organiseert op zondagmiddag 7 april a.s. een gezellige middagactiviteit voor ouderen die behoefte hebben aan meer sociale contacten. Ze gaan een echte Pub-Quiz houden, dat is een vraag-antwoordspel dat in groepen wordt gespeeld.

Samen Quizzen in de huiskamer wordt gehouden in de huiskamer van ’t Mozaïek. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Nico Meijerink en Josee van der Mark. Voor een drankje en een hapje wordt gezorgd. Mocht u, als oudere, behoefte hebben aan een gezellige middag en meer sociale contacten dan kunt u zich nog aanmelden.

“Soamen op ’n Benkske” zet zich in voor de inwoners van de gemeente Wijchen die een beperkt sociaal netwerk hebben. Dat doen zij door gezellige en terugkerende activiteiten te organiseren. Tijdens de activiteiten van de werkgroep ligt de nadruk op gezelligheid en ontmoeten. Door de programmering voelen mensen zich thuis en op hun gemak.

Deze Quizmiddag is op 7 april van 14.00 tot 17.00 uur en zal voor de deelnemers gratis zijn. De middag wordt financieel mogelijk gemaakt door de Curiosa markt Wijchen. Voor meer informatie of aanmelding kunt u mailen naar soamenbenkske@gmail.com en als u niet kunt mailen dan kunt u bellen naar 06-12790539.

Soamen op ’n Benkske kan activiteiten gratis mogelijk maken door financiële bijdragen of sponsoring. Weet U sponsors of wilt U financieel bijdragen aan volgende activiteiten dan kunt u ons benaderen via het genoemde email adres.

Namens Soamen op ’n Benkske: 
Elaine van Haren (voorzitter Soamen op ’n Benkske) 
Sjaak Jansen (afgevaardigde van de Kerstengelen) 
Leonie van den Nieuwenhuijzen (werkzaam bij MeerVoormekaar) 
Peter van ’t Schip (vrijwilliger bij MeerVoormekaar) 
Anqelique Haas (activiteiten begeleidster) 
Peggy van Beek (vrijwilliger) 
Pieter van der Have (ondernemer) 

Tags: , , , ,
Back to Top ↑  • Partners